Öltönyös nő kezében vizespohárral

BRITA adagolók

A BRITA vízadagolók saját hálózati vízforrásából származó, frissen szűrt, szénsavmentes, szénsavas vagy forró vizet kínál munkavállalói, látogatói és ügyfelei számára.

Dispenser

BRITA VIVREAU adagoló – fenntartható, higiénikus választás

Eldobott műanyag palackok a természetben

A műanyag elkerülése

Ha a palackozott víz helyett csapról működő adagolóra vált, azzal elősegíti az egyszer használatos műanyaghulladék kiküszöbölését. Egy 100 főt foglalkoztató vállalat évente 506 kg műanyagot tud megtakarítani, ha műanyag palackban érkező víz helyett adagolót használ.

BRITA csap, mely vizet adagol

Megbízható higiénia

A BRITA szűréstechnológia csökkenti a vízben található nemkívánatos anyagok mennyiségét, a hatékony BRITA ThermalGate™ higiéniai funkció pedig rendszeres időközönként felforrósítja a csapot, így mentesítve azt a csíráktól.

Mosolygó nő vizet adagol anélkül, hogy nézné

Első a biztonság

A berendezés biztonságos működését beépített szivárgásérzékelő, vészhelyzeti leállítás és vízkövesedésgátló funkció biztosítja. A vízmelegítő érzékelőket tartalmaz, melyek észlelik a megbillenést és a túlmelegítést.

BRITA returns and recycling hand plant

Fenntarthatóság

A vízvezetékről működő vízadagolók jó alternatívát jelentenek a palackozott vízzel szemben.

Fill Pro

Elégedett munkavállalók

A munkavállalók megfelelő folyadékfogyasztásának biztosítása kulcsfontosságú az egészségük és teljesítményük szempontjából.

Gazdaságos megoldás

Gazdaságos megoldás

Megszünteti a palackozott víz vásárlásával, szállításával és tárolásával járó gondokat.

A BRITA vízadagolók korlátlan mennyiségű szénsavmentes, szénsavas, forró vagy hideg, szűrt vizet biztosítanak, amely újrafelhasználható palackokban kínálható, ezáltal csökkentve a telephelyen keletkező műanyaghulladék mennyiségét.

Extra C-Tap

Extra C-Tap

Extra C-Tap

A BRITA jellegzetes vízadagolója négyféle kivitelben létezik, legfeljebb öt víztípushoz.

Részletek
Water dispenser tap Extra I-Tap

Extra I-Tap

Extra I-Tap

Részletek
Fill

Fill T-Tap & Fill Pro

Fill T-Tap & Fill Pro

Részletek
Top Pro

Top Pro

Top Pro

Részletek
BRITA VIVREAU Top 15 munkalap

Top Compact

Top Compact

Részletek
Bottles Overview

BRITA palackok

BRITA palackok

Részletek

BRITA vízadagoló termékért keresse a Coffee & Drink Systems Kft.-t Magyarországon:

Extra C-Tap

Extra C-Tap

 • Középpontban a fenntarthatóság: a csapról működő adagoló megszünteti az egyszer használatos palackok miatt keletkező hulladékot, a vízmelegítő készenléti és éjszakai módja pedig csökkenti az energiafogyasztást
 • Elsőrangú formaterv: tartós, szálcsiszolt, rozsdamentes acél csap, mely kétféle magasságban kapható – ideális palackokhoz, poharakhoz és csészékhez
 • A BRITA bevált szűréstechnológiája: a BRITA CLARITY Taste szűrő kiváló ízű hideg vizet biztosít, a BRITA PURITY C adagolószűrő pedig ideális vizet kínál forró italokhoz, és megakadályozza a vízkőképződést
 • Hatékony ThermalGate™ higiéniai funkció: megóvja az adagolócsapot a külső forrásokból – pl. tüsszentésből vagy érintésből – származó szennyeződésektől
 • Intuitív kezelőfelület: az adagoló kezelése egyszerű, a beállítások és információk – például a használati statisztika – pedig könnyen elérhetők
 • Átfogó megoldás: A BRITA képesített szervizmérnökei szerelik be és tartják karban az adagolót. Különféle tartozékok és finanszírozási lehetőségek is elérhetők.
Installed dispensers on floor unit

Beszerelési lehetőségek

 • Négy adagolóváltozat: legfeljebb öt víztípus: hűtetlen és hideg, szénsavmentes, szénsavas, enyhén szénsavas és forró víz
 • Kétféle csapmagasság választható: alacsony csap (26 cm): poharakhoz, csészékhez és rövid palackokhoz; illetve magas csap (33 cm): magasabb palackokhoz ideális
 • Vízmelegítő-kapacitások és energiatakarékos módok: a forróvizes-adagolókhoz előre beállítható hőmérséklet-értékekkel működő közepes és nagyméretű vízmelegítő kapható. Az opcionális készenléti/éjszakai mód segíti az energiatakarékosságot
 • Automatikus adagolás: egy gombnyomással ideális, előre beállított adagok tölthetők a poharakba vagy palackokba.
 • Különféle tartozékok: külön kaphatók, szerepel köztük a könnyen elérhető panel az akadálymentes kezeléshez, használtvíz-tartály és egyebek.
Installed product with under-the-counter view

Kiépítés

A BRITA jellegzetes vízadagolója négyféle kivitelben létezik, legfeljebb öt víztípushoz. Ez határozza meg, mely pult alatti eszközök szükségesek.

 1. CO₂-palack: Szénsavas és enyhén szénsavas kiépítésekhez
 2. Vízmelegítő: Azonnali forró vízhez, kétféle méretben kapható
 3. Szűrő: A BRITA PURITY C adagoló forró vízhez készült, csökkenti például a karbonátkeménységet
 4. Főegység: Hűtő-szénsavasító egység az adagoló kezelésére szolgáló rendszer-vezérlőpanellel
 5. Szűrő: A BRITA CLARITY Taste hideg vízhez készült, megőrzi a legfontosabb ásványi anyagokat, miközben csökkenti az ízt kellemetlenül befolyásoló anyagok mennyiségét
Clarity Protect

Szűrés és biztonság

 • CLARITY Protect szűrő: a kivételesen tiszta és biztonságos ivóvízért – bármikor.
 • Üreges szálú membrán segítségével szűri ki a legapróbb részecskéket, például a mikroműanyagokat, valamint a baktériumok 99,999%-át, illetve a ciszták 99,95%-át.

 • Hatékony anyagvisszatartás. Az ízre és az aromára káros hatású anyagok mennyisége csökken az aktívszenes szűrés során.

 • Kiszűri a potenciálisan egészségkárosító anyagokat, például a hormonokat, növényvédő szereket és a gyógyszermaradványokat.

 • A berendezés védelme érdekében előszűréssel távolítja el a durva részecskéket, mint a homokot.

 • Megőrzi az ásványi anyagokat a vízben a megfelelő egyensúly érdekében.

A forróvizes adagolók ezenkívül PURITY C szűrővel is fel vannak szerelve. A szűrő csökkenti a karbonátkeménységet, megelőzve a vízkő kialakulását. Ezenfelül eltávolítja a vízből az ízre kellemetlen hatású anyagokat.

Letöltések

Extra C-Tap Product Information (PDF, 8,846 MB)
bal oldali palack

Extra I-Tap

 • Az irodák és az egészségügyi intézmények tipikus igényeinek kielégítésére készült
 • Fenntartható: kiváló energiahatékonyság és R290 természetes hűtőközeg
 • A hőfertőtlenítő ThermalGateTM jellemző alapfelszereltségként kapható az opcionális BRITA HygienePlus megoldáshoz a még nagyobb biztonság érdekében
 • Opcionális második vezérlőpanel az akadálymentes környezetekhez, pl. kerekesszékes felhasználók számára
 • Könnyű információelérés: beállítások/statisztikák menü a vízfogyasztás, szűrő állapota stb. lekérdezéséhez; szivárgásérzékelő rendszer a még nagyobb biztonság érdekében
 • Számos kiegészítő, köztük személyre szabható, újrafelhasználható palackok
 • Problémamentes: A BRITA teljes körű telepítési és karbantartási szolgáltatást nyújt
BRITA Extra I-Tap view from above

Felhasználóbarát jellemzők

 • Mindig friss és kiváló ízű ivóvizet biztosít
 • Négy választható víztípus: nem hideg szénsavmentes és hideg szénsavmentes, valamint enyhén szénsavas és szénsavas
 • Kétféle adagot lehet beállítani és szabályozni az egyszerű adagolás érdekében
 • Csendes működés: alacsony, beszélgetés szintű zaj használat közben
 • Prémium megoldás: vonzó dizájn, korszerű érintőképernyő, kiváló minőségű anyagok, például rozsdamentes acél
 • A kiváló ízű vízzel minden munkatársat felfrissít. Szerezze be az elegáns, bútorba rejthető csappal és technológiával ellátott vízadagolót. Számos személyre szabási lehetőség.
BRITA VIVREAU I-Shape Easy Access panellel

Műszaki adatok és testreszabás

Az igényeinek megfelelően személyre szabhatja az adagolót:

 • Két magasságban elérhető csap
 • Közepes (50 l/h) vagy nagy kapacitású (85 l/h) megoldás
 • Az opcionális BRITA VIVREAU Easy Access Panel különböző magasságokban elhelyezhető, pl. kerekesszékes felhasználók számára
 • Az összes vízadagolót robusztus higiéniára tervezték, és tartalmaznak egy bemeneti szűrőt, valamint a ThermalGateTM funkciót a csaptelepnél. A kivételesen magas követelményeket támasztó környezetekhez elérhető az opcionális BRITA HygienePlus jellemző

További információt a letöltések részben talál.

Clarity Protect

Szűrés és biztonság

 • CLARITY Protect szűrő: a kivételesen tiszta és biztonságos ivóvízért – bármikor.
 • Üreges szálú membrán segítségével szűri ki a legapróbb részecskéket, például a mikroműanyagokat, valamint a baktériumok 99,999%-át, illetve a ciszták 99,95%-át.

 • Hatékony anyagvisszatartás. Az ízre és az aromára káros hatású anyagok mennyisége csökken az aktívszenes szűrés során.

 • Kiszűri a potenciálisan egészségkárosító anyagokat, például a hormonokat, növényvédő szereket és a gyógyszermaradványokat.

 • A berendezés védelme érdekében előszűréssel távolítja el a durva részecskéket, mint a homokot.

 • Megőrzi az ásványi anyagokat a vízben a megfelelő egyensúly érdekében.

Icon for BRITA HygienePlus

Higiénia és biztonság

A higiénia vonatkozásában végponttól végpontig terjedő megközelítést alkalmazunk, amely az olaszországi, gyártással foglalkozó létesítményünkben kezdődik. Szerviztechnikusaink az adagolót kifogástalan szakértelemmel csatlakoztatják az Ön hálózati vízellátásához.

A higiénia a védjegyünk, és ez minden termékünk esetén alapkövetelmény, ennek része az is, hogy a BRITA ThermalGateTM a csap belső tömlőjének automatikus 120 °C-os hőfertőtlenítésével képes a külső szennyeződések (érintésből vagy tüsszentésből adódó) bejutását megakadályozni.

A BRITA HygienePlus opció több mint 20 év egészségügyi szektorban való jelenlét  tapasztalatainak eredménye, ami bizonyítottan háromzónás védelmet kínál, így a CLARITY Safe X3-mal pedig a legmagasabb szintű higiéniát biztosítja.

 1. Bemeneti szűrő, amely visszatartja a baktériumokat és a cisztákat, ráadásul csökkenti azon anyagok mennyiségét is, amelyek hatással lehetnek az íz- és illatélményre.

 2. A CLARITY Safe X3 szűrő kiváló minőségű vizet biztosít, amely megfelel az ivóvízzel kapcsolatos legszigorúbb követelményeknek, és kiszűri a baktériumok 99,99999%-át, miközben megbízhatóan biztonságos ivóvizet garantál.

 3. A BRITA ThermalGateTM a csapot védi a külső szennyeződésektől csúcsidőben, éjszaka és hétvégén.

A megfelelő higiénia biztosítása érdekében elengedhetetlen a rendszeres és alapos karbantartás. Adagolóinkat évente 1-2 alkalommal szervizeljük. A tisztítószerek is elérhetők, amik teljessé teszik az eszköz fenntarthatóságát a higiénikus gyártástól az alapos karbantartásig.   

Letöltések

Extra I-Tap Product Information (PDF, 9,035 MB)
Fill T-Tap with two bottles

Fill T-Tap

 • A fenntarthatóságra összpontosítva: nincs több előre palackozott víz; környezetbarát R290 hűtőközeg
 • Nagy teljesítményű jégbank technológia: a hűtőegység igény szerinti mennyiségű frissen hűtött vizet adagol
 • Választható víz típusok: hűtés nélküli és hideg szénsavmentes, valamint szénsavas és enyhén szénsavas
 • Mindenféle környezethez ideális: az étkezdéktől és a konferenciatermektől kezdve a szállodákon át a rendezvények színhelyéig
 • Könnyű információelérés: a vízadagoló beállításai, statisztikák és értesítések
 • Átfogó BRITA ajánlat: szolgáltatások és kiegészítők, például személyre szabható palackok

Fill Pro in restaurant

Felhasználóbarát jellemzők

 • TwinFilling: egy vagy két palack/pohár egyidejű töltése
 • SmoothFinishing: az adagszabályozás megfelelő sebességgel megfelelő mennyiségű vizet adagol
 • BottleGuards: a csepptálcák tüskéi lehetővé teszik a palackok gyors, könnyű elhelyezését és feltöltését
 • Nagy hűtőkapacitás: a felhasználók korlátlan mennyiségű frissen szűrt hideg vizet fogyaszthatnak
 • Érintőképernyő: a víz típusok és használati beállítások egyszerű és intuitív kiválasztása
A choice of three drip tray options

Beszerelési lehetőségek

 • Padlón álló adagoló: alsó szekrénnyel; rugalmasan telepíthető különféle környezetekbe
 • Pulton álló adagoló: kompakt víz hűtőegység, ideális, ha a pult alatt korlátozott hely áll rendelkezésre
 • Csaprendszer:
  • csepptálca nélkül: ideális, ha már van csepptálca, pl. szennyvízcsatlakozással rendelkező bárokban
  • pulton álló csepptálcával: ideális a nehezen vágható anyagokból készült felületekhez
  • integrált csepptálcával: ideális a viszonylag könnyen vágható felületekhez, elegáns öblítést eredményez
Clarity Protect

Szűrés és biztonság

 • CLARITY Protect szűrő: a kivételesen tiszta és biztonságos ivóvízért – bármikor.
 • Üreges szálú membrán segítségével szűri ki a legapróbb részecskéket, például a mikroműanyagokat, valamint a baktériumok 99,999%-át, illetve a ciszták 99,95%-át.

 • Hatékony anyagvisszatartás. Az ízre és az aromára káros hatású anyagok mennyisége csökken az aktívszenes szűrés során.

 • Kiszűri a potenciálisan egészségkárosító anyagokat, például a hormonokat, növényvédő szereket és a gyógyszermaradványokat.

 • A berendezés védelme érdekében előszűréssel távolítja el a durva részecskéket, mint a homokot.

 • Megőrzi az ásványi anyagokat a vízben a megfelelő egyensúly érdekében.

Thermal Gate

Higiénia és biztonság

A  higiénia szempontjából végponttól-végpontig terjedő megközelítésünket már az olaszországi létesítményünktől kezdve alkalmazzuk. Szerviztechnikusaink az adagolót kifogástalan módon csatlakoztatják az Ön hálózati vízellátásához .

Bizonyított BRITA szakértelem a szűrés terén:

 1. Előszűrés, mely során szűrésre kerülnek a baktériumok és a ciszták.
 2. Az aktívszenes szűrés csökkenti az íz- és illatélményt, károsító anyagok, valamint a potenciálisan káros anyagok  mennyiségét is, így a hormonokat, a növényvédő szereket és gyógyszermaradványokat.
 3. A természetes ásványi anyagok megmaradnak a nagyszerű íz érdekében.

Non-stop higiénia a szigorú előírásoknak megfelelően működő egészségügyi környezet kiszolgálását célzó több mint 20 évnyi fejlesztésnek köszönhetően: a BRITA ThermalGateTM a csap belső tömlőjének - csúcsidőben, éjszaka és hétvégén történő - automatikus 120 °C-os hőfertőtlenítésével megakadályozza a külső (érintésből vagy tüsszentésből adódó) szennyeződések bejutását.

Beépített védelmi rendszer: a szivárgásérzékelő rendszer azonnal érzékeli a szivárgást és reagál rá.

Olyan nem szennyező tisztítószerekkel dolgozunk, amik a higiénikus gyártástól a pontos karbantartásig elkísérik az adagolóinkat.

Letöltések

Fill T-Tap Product Information (PDF, 8,234 MB)
A BRITA Fill Pro két poharat tölt meg vízzel

Fill Pro

A BRITA leghatékonyabb vízadagolója kiváló hűtőkapacitásával és a gyors, kétpalackos vagy kétpoharas töltéssel a forgalmas éttermek, bárok, szállodák, nagy irodák és rendezvények igényeinek kielégítésére szolgál.

A stílusos, szálcsiszolt, rozsdamentes acélburkolatú egység pultra helyezhető vagy szabadon álló berendezésként használható, csúnya tartályok, palackok és tömlők nélkül.

Az edény precíz elhelyezése a csepptálcán levő igazítóelemekkel egy csepp vízveszteség nélkül segíti a pontos adagolást. Nyomja meg a gombot, hagyja megtelni Máris viheti.

Gondolkodjon jövő időben. Az előre palackozott vízről a BRITA adagolóra való áttérés akár 86%-kal csökkenti a CO2-kibocsátást, és évente 4 milliárd műanyag palack gyártását teszi feleslegessé.

Fill Pro padlón álló és pultra helyezhető modell

Műszaki adatok és testreszabás

Ugyanaz a teljesítmény – kétféle telepítési lehetőséggel a különböző forgalmi és felhasználói igényekhez.

Csendes és gazdaságos működés: halk, beszélgetés-szintű zaj a használat közben, max. energiafogyasztás 529 W, készenléti üzemmód 0,60 kWh.

Felhasználóbarát kezelőfelület érintőkijelzővel és egyszerű szövegezéssel – leegyszerűsítik a beállítások módosítását és az információk lekérdezését a különböző nyelveken.

Személyre szabott tartozékok – külön rendelhetők, beleértve a logózott üveg- és BPA-mentes palackokat, palacktartókat, poháradagolókat és -gyűjtőket, valamint a mosogatótálcákat a professzionális és háztartási mosogatógépekhez.

Clarity Protect

Szűrés és biztonság

 • CLARITY Protect szűrő: a kivételesen tiszta és biztonságos ivóvízért – bármikor.
 • Üreges szálú membrán segítségével szűri ki a legapróbb részecskéket, például a mikroműanyagokat, valamint a baktériumok 99,999%-át, illetve a ciszták 99,95%-át.

 • Hatékony anyagvisszatartás. Az ízre és az aromára káros hatású anyagok mennyisége csökken az aktívszenes szűrés során.

 • Kiszűri a potenciálisan egészségkárosító anyagokat, például a hormonokat, növényvédő szereket és a gyógyszermaradványokat.

 • A berendezés védelme érdekében előszűréssel távolítja el a durva részecskéket, mint a homokot.

 • Megőrzi az ásványi anyagokat a vízben a megfelelő egyensúly érdekében.

Thermal Gate

Higiénia és biztonság

A  higiénia szempontjából végponttól-végpontig terjedő megközelítésünket már az olaszországi létesítményünktől kezdve alkalmazzuk. Szerviztechnikusaink az adagolót kifogástalan módon csatlakoztatják az Ön hálózati vízellátásához .

Bizonyított BRITA szakértelem a szűrés terén:

 1. Előszűrés, mely során szűrésre kerülnek a baktériumok és a ciszták.
 2. Az aktívszenes szűrés csökkenti az íz- és illatélményt károsító anyagok, valamint a potenciálisan káros anyagok  mennyiségét is, így a hormonokat, a növényvédő szereket és gyógyszermaradványokat.
 3. A természetes ásványi anyagok megmaradnak a nagyszerű íz érdekében.

Non-stop higiénia a szigorú előírásoknak megfelelően működő egészségügyi környezet kiszolgálását célzó több mint 20 évnyi fejlesztésnek köszönhetően: a BRITA ThermalGateTM a csap belső tömlőjének - csúcsidőben, éjszaka és hétvégén történő - automatikus 120 °C-os hőfertőtlenítésével megakadályozza a külső (érintésből vagy tüsszentésből adódó) szennyeződések bejutását.

Beépített védelmi rendszer: a szivárgásérzékelő rendszer azonnal érzékeli a szivárgást és reagál rá.

Olyan nem szennyező tisztítószerekkel dolgozunk, amik a higiénikus gyártástól a pontos karbantartásig elkísérik az adagolóinkat.

Letöltések

Fill Pro Product Information (PDF, 8,221 MB)
BRITA VIVREAU Top: vízadagoló

Top Pro

 • Irodák és egészségügyi intézmények tipikus igényeinek kielégítésére készült
 • A pulton és a padlón álló modelleket könnyű telepíteni – nincs szükség nagyobb átalakításokra
 • Az opcionális második kezelőpanel különböző magasságokban elhelyezhető, pl. kerekesszékes felhasználók számára
 • Jobb fenntarthatóság: kiváló energiahatékonyság és R290 természetes hűtőközeg, amelynél a hűtéstechnológia zéró hatással van a globális felmelegedésre
 • Könnyű információelérés: beállítások/statisztikák menü a vízfogyasztás, szűrő állapota stb. lekérdezéséhez; szivárgásérzékelő rendszer a még nagyobb biztonság
 • Az adagoló könnyen tisztítható, összhangban az egészségügyi követelményekkel
 • Problémamentes: A BRITA teljes körű telepítési és karbantartási szolgáltatást nyújt
BRITA VIVREAU Top palackkal

Felhasználóbarát jellemzők

 • A friss és kiváló ízű ivóvíz megbízható forrása
 • Négy választható víztípus: nem hideg szénsavmentes és hideg szénsavmentes, valamint enyhén szénsavas és szénsavas
 • A kiváló minőségű víz hűtőegység egyenletes hűtési teljesítményt biztosít
 • Kétféle adagot lehet beállítani és szabályozni az egyszerű adagolás érdekében
 • Csendes működés: alacsony, beszélgetés szintű zaj használat közben
 • Prémium kivitel és kiváló minőségű anyagok, például rozsdamentes acél
 • Tökéletes párosítás: kombinálja az adagolót újrafelhasználható, személyre szabható, márkanévvel ellátható BRITA palackokkal
BRITA VIVREAU Top Easy Access panellel

Műszaki adatok és testreszabás

Az igényeinek megfelelően személyre szabhatja a BRITA VIVREAU adagolót:

 • Pultra helyezhető és padlón álló kivitelben is elérhető
 • Találja meg az Ön igényeinek megfelelő víz hűtőegységet; 50 l/h vagy 85 l/h hűtőteljesítmény közepes vagy nagy igény esetén
 • Intuitív kijelző és gombválaszték: érintéses vagy mechanikus gombok választéka a víztípus kiválasztásához
 • Az opcionális BRITA VIVREAU Easy Access Panel alacsonyabb magasságban is elhelyezhető az akadálymentes hozzáférés kialakítása érdekében, pl. kerekesszékes
 • Minden vízadagolót robusztus higiéniára terveztek. A kivételesen magas követelményeket támasztó környezetekhez elérhető a BRITA HygienePlus jellemző
 • Szabja személyre: tüntessen fel egy márkanevet, logót, képet vagy szlogent az adagoló alsó részén és a BRITA palackokon
Clarity Protect

Szűrés és biztonság

 • CLARITY Protect szűrő: a kivételesen tiszta és biztonságos ivóvízért – bármikor.
 • Üreges szálú membrán segítségével szűri ki a legapróbb részecskéket, például a mikroműanyagokat, valamint a baktériumok 99,999%-át, illetve a ciszták 99,95%-át.

 • Hatékony anyagvisszatartás. Az ízre és az aromára káros hatású anyagok mennyisége csökken az aktívszenes szűrés során.

 • Kiszűri a potenciálisan egészségkárosító anyagokat, például a hormonokat, növényvédő szereket és a gyógyszermaradványokat.

 • A berendezés védelme érdekében előszűréssel távolítja el a durva részecskéket, mint a homokot.

 • Megőrzi az ásványi anyagokat a vízben a megfelelő egyensúly érdekében.

Icon for BRITA HygienePlus

Higiénia és biztonság

A higiénia vonatkozásában végponttól végpontig terjedő megközelítést alkalmazunk, amely az olaszországi, gyártással foglalkozó létesítményünkben kezdődik. Szerviztechnikusaink az adagolót kifogástalan szakértelemmel csatlakoztatják az Ön hálózati vízellátásához.

A higiénia a védjegyünk, és ez minden termékünk esetén alapkövetelmény, ennek része az is, hogy a BRITA ThermalGateTM a csap belső tömlőjének automatikus 120 °C-os hőfertőtlenítésével képes a külső szennyeződések (érintésből vagy tüsszentésből adódó) bejutását megakadályozni.

A BRITA HygienePlus opció több mint 20 év egészségügyi szektorban való jelenlét  tapasztalatainak eredménye, ami bizonyítottan háromzónás védelmet kínál, így a CLARITY Safe X3-mal pedig a legmagasabb szintű higiéniát biztosítja.

 1. Bemeneti szűrő, amely visszatartja a baktériumokat és a cisztákat, ráadásul csökkenti azon anyagok mennyiségét is, amelyek hatással lehetnek az íz- és illatélményre.

 2. A CLARITY Safe X3 szűrő kiváló minőségű vizet biztosít, amely megfelel az ivóvízzel kapcsolatos legszigorúbb követelményeknek, és kiszűri a baktériumok 99,99999%-át, miközben megbízhatóan biztonságos ivóvizet garantál.

 3. A BRITA ThermalGateTM a csapot védi a külső szennyeződésektől csúcsidőben, éjszaka és hétvégén.

A megfelelő higiénia biztosítása érdekében elengedhetetlen a rendszeres és alapos karbantartás. Adagolóinkat évente 1-2 alkalommal szervizeljük. A tisztítószerek is elérhetők, amik teljessé teszik az eszköz fenntarthatóságát a higiénikus gyártástól az alapos karbantartásig.   

Letöltések

Top Pro Product Information (PDF, 3,686 MB)
VIVREAU Top 15 munkalap

Top Compact

 • Kompakt, prémium minőségű vízadagoló. Ideális irodai és ipari környezetben való felhasználásra
 • Továbbfejlesztett higiéniai és biztonsági funkciók, ideértve a ThermalGate™ megoldást, a CLARITY Taste 50 szűrőt és a szivárgásérzékelő rendszert
 • Válasszon a szobahőmérsékletű szénsavmentes, hűtött szénsavmentes, illetve hűtött szénsavas vízfajták közül
 • Időt és pénzt takaríthat meg, a nem fenntarthatónak minősülő, palackozott víz vásárlásával és tárolásával szemben
 • Opcionálisan, személyre szabható szekrény választható a padlón álló modellekhez
 • Ideális kapacitást és energiahatékonyságot biztosít a kisebb vállalatok számára
VIVREAU Top 15 többféle változatban

Specifikációk

 • Modellek: Pulton és padlón álló kivitel
 • Termékméretek (szélesség x mélység x magasság)
  264 x 382 x 436 mm (pulton álló)
  277 x 1290 x 490 mm (padlón álló)
 • Hűtési kapacitás: 15 l/h
 • Maximális energiafogyasztás: 200 W
 • A további részletekért lásd az adatlapot a letölthető szakaszban.
Clarity Protect

Szűrés és biztonság

 • CLARITY Protect szűrő: a kivételesen tiszta és biztonságos ivóvízért – bármikor.
 • Üreges szálú membrán segítségével szűri ki a legapróbb részecskéket, például a mikroműanyagokat, valamint a baktériumok 99,999%-át, illetve a ciszták 99,95%-át.

 • Hatékony anyagvisszatartás. Az ízre és az aromára káros hatású anyagok mennyisége csökken az aktívszenes szűrés során.

 • Kiszűri a potenciálisan egészségkárosító anyagokat, például a hormonokat, növényvédő szereket és a gyógyszermaradványokat.

 • A berendezés védelme érdekében előszűréssel távolítja el a durva részecskéket, mint a homokot.

 • Megőrzi az ásványi anyagokat a vízben a megfelelő egyensúly érdekében.

Thermal Gate

Higiénia és biztonság

A  higiénia szempontjából végponttól-végpontig terjedő megközelítésünket már az olaszországi létesítményünktől kezdve alkalmazzuk. Szerviztechnikusaink az adagolót kifogástalan módon csatlakoztatják az Ön hálózati vízellátásához .

Bizonyított BRITA szakértelem a szűrés terén:

 1. Előszűrés, mely során szűrésre kerülnek a baktériumok és a ciszták.
 2. Az aktívszenes szűrés csökkenti az íz- és illatélményt, károsító anyagok, valamint a potenciálisan káros anyagok  mennyiségét is, így a hormonokat, a növényvédő szereket és gyógyszermaradványokat.
 3. A természetes ásványi anyagok megmaradnak a nagyszerű íz érdekében.

Non-stop higiénia a szigorú előírásoknak megfelelően működő egészségügyi környezet kiszolgálását célzó több mint 20 évnyi fejlesztésnek köszönhetően: a BRITA ThermalGateTM a csap belső tömlőjének - csúcsidőben, éjszaka és hétvégén történő - automatikus 120 °C-os hőfertőtlenítésével megakadályozza a külső (érintésből vagy tüsszentésből adódó) szennyeződések bejutását.

Beépített védelmi rendszer: a szivárgásérzékelő rendszer azonnal érzékeli a szivárgást és reagál rá.

Olyan nem szennyező tisztítószerekkel dolgozunk, amik a higiénikus gyártástól a pontos karbantartásig elkísérik az adagolóinkat.

Letöltések

Top Compact Product Information (PDF, 7,721 MB)
Lounge

Lounge

Modern és fiatalos formatervezésű, üvegből készült vizespalack. Bárokban, éttermekben vagy társalgóhelyiségekben is stílusos kiegészítőnek minősül.

 • 350 ml-es és 750 ml-es méretben is kapható 
 • Ezüst és fekete színű fedéllel is elérhető – a szénsavas és szénsavmentes víz szemléletes megkülönböztetésére

A nagyméretű nyomtatási terület különböző márkázási és testreszabási műveletekre ad lehetőséget, pl. logók vagy jelmondatok elhelyezése. A hátoldalon további fenntarthatósági információk helyezhetők el.

Classic

Classic

Fiatalos formatervezésű, üvegből készült vizespalack. Egyszerű kezelhetőség. Többféle modell.

 • Porcelánból készült billenőzáras nyitó – amely a könnyű kezelhetőség érdekében, szorosan illeszkedik a vizespalackhoz
 • Kék és zöld színű tömítőgyűrűk – Első pillantásra, könnyen megkülönböztethetők a szénsavas és a szénsavasmentes vizet tartalmazó palackok
 • Keresse meg az igényeinek megfelelőt – Háromféle méret (500 ml, 750 ml, 1000 ml) a különböző alkalmazási célokhoz

A nagyméretű nyomtatási felületnek köszönhetően logók vagy formatervek elhelyezésével saját arculatához igazíthatja ezt az üvegből készült vizespalackot.

Swing

Swing

A BRITA Swing palackok használatával sikeresen ötvözheti az elegancia és a kiváló ízű víz harmóniáját. Tökéletesen illeszkedik a BRITA Bottler vízpalackozó rendszerhez. Rendelkezésre álló palackok:

 • Swing palack: 750 ml, szénsavmentes vízhez
 • Swing palack: 750 ml, szénsavas vízhez
 • Swing palack: 425 ml, szénsavmentes vízhez
 • Swing palack: 425 ml, szénsavas vízhez

A személyreszóló érzés megteremtéséhez, tüntesse fel vállalkozása saját logóját. Minden palack csatos billenőkupakkal rendelkezik, külön szimbólummal ellátva szénsavmentes, illetve szénsavas víz esetén.

Twist

Twist

A BRITA Twist palack stílusosan oltja vendégei szomját a BRITA Bottler vízpalackozó rendszerrel együttesen alkalmazva. Két változatban áll rendelkezésre:

 • Twist palack: 700 ml, szénsavmentes vízhez
 • Twist palack: 700 ml, szénsavas vízhez

Tegye személyesebbé az élményt vállalkozása saját logójának feltüntetésével. A palack csavaros kupakkal rendelkezik, külön szimbólummal ellátva szénsavmentes, illetve szénsavas víz esetén.

Wave

Wave

Az egyedi és elegáns, újrafelhasználható BRITA Wave palack különböző alkalmazásokra is megfelelő. Többféle egyéni kialakításra is lehetőséget ad, például a kupak színének megválasztásától kezdve, a vállalkozás saját logójának elhelyezéséig. Remekül párosítható a BRITA Bottler és Sodamaster készülékekkel.

Wave üvegpalack:

 • M-es méretben (750 ml)

Wave tartós használatra szánt palack:

 • Kiváló minőségű, törésálló, BPA-mentes műanyagból készült
 • S-es (600 ml) és M-es (850 ml) méretben

Letöltések

BRITA Bottles Product Information (PDF, 1,206 MB)

Miért válassza a BRITA vízadagolókat?

Kiváló ízű víz

Tisztább, frissebb ízű csapvíz, közvetlenül annak forrásából.

Gazdaságos megoldás

Megszünteti a palackozott víz vásárlásával, szállításával és tárolásával járó gondokat.

Környezetbarát választás

A vízvezetékről működő vízadagolók jó alternatívát jelentenek a palackozott vízzel szemben.

Az Ön vállalatának márkája

A vízadagolókon és palackokon elhelyezett logók jó reklámot jelentenek vállalkozása számára.

Elégedett munkavállalók

A munkavállalók megfelelő folyadékfogyasztásának biztosítása kulcsfontosságú az egészségük és teljesítményük szempontjából.

Vonzó megjelenésű kiegészítők

Állítson össze teljes körűen személyre szabott megoldást a rendkívül változatos kiegészítőkből.

Modern munkahely

A vonzó design illeszkedik a modern irodai környezethez.

Egyedi választék

Az Ön igényeire szabott víz: válasszon a különböző víztípusok közül.